• Dansk
    • English
    • German

Retningslinjer ved håndtering af COVID-19

printselv_bespisning_plakat

DANHOSTELS FÆLLES RETNINGSLINJER VED HÅNDTERING AF CORONA/COVID-19

Vores gæsters og personales sikkerhed betyder meget for os – og vi går ikke på kompromis, men følger myndighederne retningslinjer, så du som gæst kan føle dig tryg i vores hænder. De fleste Danhostels holder åbent – og glæder sig til at tage imod jer. Sådan passer vi på dig:

Vi holder afstand

− 4m2 pr. person i lokaler

− Holder mindst 1 meters afstand

− Max 10 personer samlet i hver rum

− 2 kvm. pr. person i spisesalen, medmindre kunderne det pågældende sted står op (i givet fald er kravet 4 kvm. pr. person)

− Max 10 personer i hver gruppe i spisesalen

Rengøringsstandarder
Værelser og fælles Arealer:
− Vi sørger for rengøring ifølge myndighederne retningslinjer. Ud over den almindelige rengøring efter gæstens afrejse, sørger vi for regelmæssig desinfektion af udsatte overflader og kontaktflader såsom dørhåndtag, nøgler og nøglekort, kortterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
− Vores gæster er velkomne til at tage eget sengelinned med på de fleste Danhostels, som de tager med sig efter brug. Ved lejet sengelinned tager du selv sengelinned af efter brug, og afleverer det efter overnatningsstedets anvisninger.
− Der står håndsprit i receptionen, på fællestoiletter og ved bespisningsstederne.

Gæstekøkkener
Benyttelse af gæstekøkkenet:

− Brug af gæstekøkken er på egen ansvar.

− Der må kun være det antal personer i lokalet som myndighederne anbefaler. Hold øje med overnatningsstedets anvisninger.

− Vi sørger for rengøring af gæstekøkkenet ifølge myndighedernes retningslinjer, og sørger bl.a. for regelmæssig desinfektion af udsatte overflader og kontaktflader, daglig udskiftning af karklude og viskestykker.
− Du er velkommen til at medbringe dit eget service og egne viskestykker og karklude.

Forplejning

Morgenmad: − De fleste Danhostels serverer morgenmad. Spørg eventuelt på det Danhostels du bestiller overnatning, om de serverer morgenmad – eller få gode råd til alternative muligheder.
− Nogle Danhostels laver en morgenmadsbakke som spises på værelset eller der hvor myndighederne anbefaler. Bakkerne skal efterfølgende afleveres i spisesalen – eller efter overnatningsstedet anvisninger.
− Nogle Danhostels laver buffet, hvor det er personalet der udleverer maden – med passende afstand. Her skal du følge afstandsmærkerne og overnatningsstedets anvisninger.
− Nogle Danhostels har buffet – hvor gæsterne selv tager maden. Her skal du følge afstandsmærkerne og overnatningsstedets anvisninger.
− Vi sørger for øget rengøring i spiseområdet.

Badefaciliteter

− Benyttelse af fællesbad er på eget ansvar.
− Vi sørger for rengøring ifølge myndighedernes retningslinjer og gør regelmæssig rent med desinfektion på udsatte overflader og kontaktflader.
− Du skal sørge for at benytte dit eget håndklæde og tage det med på værelset efter brug.

Personalets sikkerhed: − Alle medarbejdere har fået uddybende information om CORONA/COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte