• da
    • en
    • de

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk – og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.

Køb billetter her hos os ogslip for køen ved billetsalget.

 

NYHEDER 2019: Dragekongen

DrageKongen er vågnet fra sin 1000-års søvn og holder jer i et jerngreb. Med et ryk suser kæmpen gennem templet og stiger 30 meter til vejrs, mens jeres ben svæver frit i luften.

I mærker et sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t gennem den underjordiske hule med de knivskarpe sving. DrageKongen er Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Glæd jer til 825 meters fart, mystik og mavekildrende i DrageKongen.

 

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland, med hele 10 forrygende forlystelser, er der fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer.

 

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

 

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

 

Sæson 2018: 27. april – 21. oktober.

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk