• da
    • en
    • de

Sommerbuffet 2018

For både børn og voksne Alle dage fra den 2. juli til den 12. august 2018 fra kl. 18.00-19.30

Mandag
Grillaften med helstegt oksefillet og kyllingelår til de mindste

Tirsdag
Alt godt fra Bønnerup Fiskebutik

Onsdag
Grillaften med helstegt kalve culotte og kyllinge lår til de mindste

Torsdag
Italiensk inspireret aften

Fredag
Grillaften med Spareribs og kyllinge lår til de mindste

Lørdag
Grillaften med helstegt lammekølle og kyllinge lår til de mindste

Søndag
Mexicansk aften

Alle vores sommerbuffetter serveres med 3 forskellige salater, kryddermayo, humus og lækkert hjemmebagt brød samt lækker mini-buffet i “børnehøjde”. Grillbuffetten varierer fra dag til dag!

Køkkenet er nu under kulinarisk ledelse af vandrerhjemmets nye kok, Ib Asmussen, kaldet ”Tuk”.

Han er en erfaren og idérig kok fra større spisesteder i Århus, Randers og Grenaa.

Vores køkken bruger råvarer som er lokale, årstidsbaserede og
vi er meget kvalitetsbevidste. Vi laver mad med omtanke og tænker naturen og dyrevelfærd ind i vores valg af råvarer. Vi kan stolt fremvise prisen som Årets Mesterkok 2017.

Vi glæder os meget til at se jer!